Författarens tack

Kan jag verkligen skriva en bok? Det var en tanke som jag inte ens i min vildaste fantasi skulle ha tänkt mig om det inte var för min fru Anna. När hon skrev sin bok "Kommunikation som verktyg för ledare och medarbetare" började tankarna hoppa som små studsbollar i min hjärna. Tänk om jag också kan skriva en bok? Det är tack vare hennes stöd och uppmuntran den här boken fi nns. Tack Anna!


Den andra personen jag vill tacka är min chef Henrik Smedberg som uppmuntrade mig att skriva samt ordnade de ekonomiska förutsättningarna. Sedan har du varit engagerad och hela tiden läst och kommit med förslag på förbättringar. Tack Henrik!


Jag vill också tacka Tomas Gustavsson och John Johansson på TUK Förlag AB. Jag har känt ett underbart stöd från er från den dagen jag visade ett första synopsis och genom hela processen. Ni har läst igenom mitt manus många gånger och kommit med bra feedback och uppmuntrande ord. Ni har gjort ett fantastiskt jobb.


Dessutom vill jag tacka Mia Ohlsson som har varit mitt språkliga stöd. Utan Mias stöd och kunskap skulle språket i boken ha lämnat mycket övrigt att önska.


Jag vill också tacka mina två barn Sofi a och Johan för att ni har uppmuntrat mig, och alla mina kollegor på Two som har hjälpt till att läsa boken och kommit med bra kommentarer, speciellt Jonas Aronsson, Victoria Nilsson, Lotta Jansson, Peter Ljunglöf samt vår ordförande Bengt Göran Bengtner. Stort tack till Olle Olsson för det fi na omslaget, Julius D'Silva som har gjort många av bilderna i boken och Sara Hyléen från Tobii för eye tracking-bilderna. Till sist vill jag tacka Andreas Slätt för kommentaren på baksidan av boken och slutligen Magnus Höij för det fina förordet.

 

Så långt förordet i boken. Jag vill förutom de ovanstående personerna tacka Jörgen Nylén på Two för ett gediget designarbete med webbstrategiboken.se. Själv lyckades jag knåpa ihop tekniken, men utan din hjälp med design och css-arbete skulle det se betydligt enklare ut.

 

Anders Tufvesson

Söndagen den 22 november 2009. 8 dagar till boken släpps.

Vill du att jag kontaktar dig?
 
Bookmark and Share
Web Analytics